Produkter for ferske eldrebær svamp (47)

Kultivert sopp 2-4 HT

Kultivert sopp 2-4 HT

Granulerte dyrkede sopp med varmebehandling, egnet for varme- og kalde applikasjoner, som tilbyr en kremfarge og karakteristisk soppsmak.
Grønnsaker - Sauføtter

Grønnsaker - Sauføtter

Dette er oransje sopp fra fot til hatt, med hvitaktig kjøtt, litt bitter og med en subtil smak. De høstes om høsten i underveksten av bartrær og løvtrær, spesielt i bøkeskoger. Forberedelsestips Fotsopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres med følgende prinsipper: - Klipp av 2 til 3 mm av foten - Børst forsiktig soppen, hatt og lameller med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister som er til stede. - Skjær de for store eksemplarene i høyden - Vask bare om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppen under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips De...
tørket østerssopp

tørket østerssopp

tørket østerssopp
Håndverksprodusent - Fersk Girolle Frankrike - Ferske ville sopp: Girolles, i en 500G kurv og mer, opprinnelse Frankrike

Håndverksprodusent - Fersk Girolle Frankrike - Ferske ville sopp: Girolles, i en 500G kurv og mer, opprinnelse Frankrike

All den naturlige smaken av en kantarell å nyte fersk rett etter plukking, fra sommer til vinter. Presentert fersk i en kurv på 500g og i pakker på 1 til 3 kilo. Naturlig produkt. Maison Caudalie går ikke på kompromiss med kvalitet!
Elecampane-ekstrakt

Elecampane-ekstrakt

Ekstrakt fra Inula helenium L. rot. Forhold 4:1
Økologisk Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Økologisk Cep Bol. Edulis 2-6 mm HT

Økologisk Cep Boletus Edulis 2-6 mm HT er en høykvalitets, høytemperaturbehandlet sopp, perfekt for å forbedre smaken i gourmetretter. Den fine teksturen gjør den ideell for sauser, supper og marinader.
Frosset Soppsurr

Frosset Soppsurr

Vår soppblanding består av skiver av Paris-sopp som er kokt og krydret med olivenolje, persille, salt og hvitløk. FORPAKNING: 10 x 300 g
Sopp - Fersk, tørket og frosset sopp fra Sibir

Sopp - Fersk, tørket og frosset sopp fra Sibir

Friske og tørkede sopp, inkludert KANTARELLER, Steinsopp, tørket og frosne gran-steinsopp Engrosleveranser: vi tilbyr sopp som dyrkes i de vidstrakte sibirske skogene, langt unna smog og folkemengder i byene og på veiene. Selskapet driver med levering av fersk og bearbeidet sopp (kantareller, steinsopp) og håndterer alle nødvendige papirformaliteter knyttet til logistikk. Det er mulig med flylevering av fersk sopp til en attraktiv pris, noe som gjør våre tilbud unike.
tørkede østersopp

tørkede østersopp

tørkede østersopp
ØKO Shiitake Pulver; ØKO Shiitake Granulat; Shiitake Pulverekstrakt 10% Polysakkarider - Chem2Market GmbH

ØKO Shiitake Pulver; ØKO Shiitake Granulat; Shiitake Pulverekstrakt 10% Polysakkarider - Chem2Market GmbH

Shiitake Pulverekstrakt 30% Polysakkarider Kvalitet: for matvarer Bearbeidet plante del: Fruktlegeme Ekstraksjonsmiddel: Etanol & Vann Bærerstoff: Maltodextrin Vitenskapelig navn: Lentinus edodes Shiitake-sopp verdsettes i tradisjonell medisin for sine potensielle immunstyrkende og betennelsesdempende egenskaper. Våre produkter selges som bulkvarer. For de fleste av våre produkter er det en minimumsbestillingsmengde på 25 kg. Prøver kan tilbys. I tillegg er Plants2Market ØKO og HACCP sertifisert, og siden slutten av september 2023 er vi også sertifisert i henhold til DIN EN ISO 9001:2015. Følgende produkter tilbyr vi også: Acerola Akerbønne Aker-skjermhalm Afrikansk svartbønne Alant Alpha-liponsyre Amla Artisjokk Ashwagandha Astaxanthin Valerian Bambus Beta Glukan ØKO Bjørkeblad ØKO Brasiliansk mandellegeme ØKO Brennesle ØKO Brokkoli ØKO Chaga ØKO Chlorella
Grønnsaker - Hvite Sopp

Grønnsaker - Hvite Sopp

Disse soppene er blant de mest kjente, da de har vært dyrket intensivt i over et århundre. De kalles også "Paris-sopp" når de dyrkes i huler. Forberedelsestips Hvis de er hele, bør soppene børstes før de tilberedes. Skivet og "klare til bruk", trenger de bare å bli kokt. Oppbevaringstips Våre sopp selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopp Brett fra 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel. Skivede sopp Brett fra 150 gr. til 2 kg. eller etter kundens forespørsel.
Paprikapulver rot

Paprikapulver rot

Paprikapulver rot. Laget av tørket paprika (capsicum annum). Finnes i forskjellige malingsgrader.
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Tørket aubergine - HoReCa

Tørket aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bæren kom til Europa fra Persia, og på grunn av oversettelsesvansker ble den ofte kalt en gal eple. Aubergine kom til Russland fra Kaukasus, og derfor hadde den kallenavnet "armensk agurk" i lang tid. Riktig tørket aubergine har en lys aroma og smak av sopp. Denne egenskapen gjør den til en uunnværlig komponent i retter med stuvete grønnsaker eller i enhver stek. Bruk til Supper, sauser, marinader, retter med kjøtt, fjærfe og viltretter. Smak Krydret, bitter, pikant Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 1,0 Karbohydrater (g / 100g)… 43 Energiverdi (kcal / 100g)… 230
Sopp - Gule Østerssopp

Sopp - Gule Østerssopp

Gule sitronchampignon, med hvitt kjøtt og en lett anisaktig smak. Ideell i en soppfrikassé. Forberedelsestips Børst soppen før du tilbereder den. Oppbevaringstips Våre sopper selges i plastinnpakkede brett som tillater produktet å puste. Vi anbefaler å beholde denne plasten rundt brettet for å unngå uttørking og vekttap under lagring. Oppbevar dem i bunnen av kjøleskapet ditt ved en ideell temperatur på 2 til 4°C, i maks 3 dager. Tilgjengelige presentasjoner Hele sopper brett på 150 gr. til 3 kg. eller etter kundens forespørsel.
tørket sopp

tørket sopp

tørket sopp
Frosset Mini Soppsblanding

Frosset Mini Soppsblanding

Vår frosne mini soppblanding består av: sjampinjong, østersopp, enoki-sopp, kantarell og porcini. FORPAKNING: 5 x 1 kg